Zorgmarketingscan voor TB Medical

Wij hebben uw zorgmarketingscan klaar staan boordevol toepasbare tips! Download de scan nu direct via onderstaande link.

Onze klanten

Zij gingen je voor.

Onze klanten

Zij gingen je voor.

Marketing experts voor de zorgsector.
Wat kunt u verwachten?

De zoektocht van een zorgvrager begint online. Dit kan vanwege een doorverwijzing van een huisarts of doordat een klacht online onderzocht wordt en zo een zorgverlener wordt gezocht. Uit onderzoek van de ZMA komt naar voren dat maar liefst 67% van de zorgverleners hun online positionering niet op een voldoende pijl hebben gebracht. Vaak door het gebrek aan tijd en het ontbreken van de juiste kennis.

Medici Online is er voor zorgverleners die aan de slag willen met hun online positionering en die op een doorlopend niveau een marketing professional aan haar zijde willen hebben die zorgt voor een constante stroom aan nieuwe patiënten én helpt bestaande patiënten te informeren. Wij denken mee, zijn bereikbaar en luisteren naar uw uitdagingen, wensen en doelen. Net zoals u dat doet bij uw patiënten.

Wilt u dat wij een professionele en strategische blik werpen op uw online positionering? Vraag dan nu onze gratis marketingscan t.w.v. 299 euro aan.

Medici Online, wie zijn wij?

Medici Online is er voor zorgverleners die hun praktijk willen laten groeien. Die op zoek zijn naar een betere online aansluiting tussen zorgverlener en zorgvrager. Die beter bereikbaar willen zijn en hun online zichtbaarheid en positionering willen verbeteren. 

In uw praktijk vindt u kwaliteit belangrijk. De patiënt staat centraal. Zijn of haar klacht staat centraal en u en uw medewerkers zijn er om deze op te lossen. Elke dag weer. Ditzelfde doen wij bij Medici Online. Onze klanten zijn zorgprofessionals met elk hun eigen specialisatie. Wij helpen hen met onze specialistische kennis op het gebied van online zorgmarketing. Want een online marketing bureau voor de zorg kan u helpen om uw online zichtbaarheid te vergroten.

Wij hebben specialistische kennis van online marketing én de zorg. Met onze persoonlijke data gedreven aanpak weten wij uw praktijk online te positioneren. Dit doen we door het maken of verbeteren van de website voor uw praktijk, het adverteren van uw praktijk in Google en op Social Media en door het delen van informatie op een creatieve en herkenbare manier. In de vorm van blogs en content voor social media. Wij staan graag voor u klaar.

U zorgt voor uw cliënten, wij zorgen voor uw online groei!

Artboard 20
Medici-Online
“Zorgvragers en zorgverleners verbinden, daar krijg ik energie van!”
Robin Sonsma
Online Marketeer
Medici-Online-Robin
“Samen met het team zorgen voor online groei. Onze missie!”
Robin Buzink
Online Marketeer
Medici-Online-Bas
“Kansen ontdekken en prestaties verbeteren. Daar krijg ik energie van.”
Bastiaan Stedehouder
Online marketeer

Uw marketing. Onze zorg.
Neem hier contact op.

Medici Online

Direct contact met onze zorgmarketing expert Robin?

Bel of stuur een e-mail naar onze online marketing expert Robin. Op werkdagen krijgt u altijd binnen 24 uur een reactie.