MB

+78% Organisch Verkeer

In het eerste jaar van de samenwerking is het organische verkeer met meer dan 78% toegenomen ten opzichte van de voorgaande periode.

€ 25.000+ Bespaard

Dankzij meerdere nr.1 posities bespaart Mondzorg Brabant jaarlijks duizenden euro’s aan advertentiekosten. Dit budget wordt nu efficiënter ingezet om meer nieuwe leads om te zetten in tevreden cliënten. 

+30% Meer Leads

De kracht van organisch ranken in Google is dat het terugbetaald in het langetermijnresultaat. Sociale media is een krachtige tool om potentiële cliënten te informeren en te overtuigen en kan in samenwerking met SEO zeer goede resultaten opleveren.

+20 nr. 1 posities in Google

Inmiddels hebben we het portfolio aan zoekwoorden voor Mondzorg Brabant uitgebreid naar meer dan 20 nummer 1 posities in Google. Zo zijn ze (bijna) altijd te vinden voor hun cliënten die graag een afspraak willen maken voor een periodieke controle, of voor cliënten die graag voor beter kiezen en de overstap willen maken.

Ontmoet Mondzorg Brabant

Mondzorg Brabant is een tandartsenpraktijk in Breda die gespecialiseerd is in tandheelkundige zorg en mondhygiëne. Net zoals vele zorgprofessionals in Nederland, willen ze graag hun expertise gebruiken om mensen te helpen. De uitdaging voor Mondzorg Brabant is het vindbaar zijn voor hun cliënten op de momenten waarop hun cliënten het nodig hebben. Ontdek hoe Mondzorg Brabant jaarlijks duizenden euro’s bespaart met de zoekterm ‘Tandarts Breda’ door op rank #1 te staan van de organische zoekresultaten van Google. 

Wat is de doelstelling?

Mondzorg Brabant heeft het doel om dé autoriteit te zijn op het gebied van Mondzorg in de regio. Dankzij een situatieanalyse hebben we geconstateerd dat er op Google veel gezocht wordt naar Tandarts Breda (+2.900 keer per maand). In overeenstemming met Mondzorg Brabant is er een uitgebreid SEO traject ontwikkeld en uitgerold om de nr.1 positie te behalen voor onder meer dit zoekwoord. Naast dit intensieve en uitgebreide traject, is er met succes een omnipresent campagne ingezet via de socialmediakanalen om cliënten tijdens de gehele customer journey te nurturen. 

“ Dé tandarts van Breda ”

De doelstelling van Mondzorg Brabant staat centraal in de algehele aanpak en strategiebepaling. 

Onze aanpak

Onze aanpak

  1. De journey begint met een kennismakingsgesprek in de vorm van een deepdive waarin wij elkaars verwachtingen en doelen volledig in kaart brengen. Vervolgens werken wij een uitgebreide situatieanalyse uit waarin potentiële kansen verder worden onderzocht. De bevindingen worden vertaald naar een toepasbaar en uitvoerbaar plan door middel van een strategiebepaling.

 

  1. Aan de hand van de strategie en het plan, werken wij de campagnes uit, bepalen we wat de geschikte doelgroepen zijn, analyseren of gebruiken we de beschikbare data uit het verleden en bespreken de hele campagnes met de klant. Ook richten we alles zo in dat alle doelen duidelijk in kaart hebben en ad hoc kunnen raadplegen.

 

  1. Hét grote voordeel van online marketing: álles is meetbaar! Daarom analyseren wij dagelijks de eerste resultaten en sturen bij op wat we zien. Alles om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

 

  1. Aan de hand van vooraf opgestelde doelen analyseren we het resultaat en verbeteren de campagnes continu om zo het beoogde resultaat te behalen. Kortom, werkt onze aanpak of moeten we nog wijzingen aanbrengen. Als de resultaten goed zijn schalen we op en blijven we de gekozen strategie volgen om zo resultaat te blijven behalen.

Een betrokken specialist aan het woord

De uitdaging tijdens een project met een omvang als deze, is de langetermijnvisie. Het is mijn verantwoordelijkheid om tijdens het traject korte lijntjes open te houden met de klant en ervoor te zorgen dat het team continu levert om de beste resultaten te behalen. Mijn visie hierin? Rome is niet in één dag gebouwd en dat geldt ook voor je online vindbaarheid. 

Robin Sonsma

Online Marketeer

Uw marketing. Onze zorg.
Neem hier contact op.

Medici Online

Direct contact met onze zorgmarketing expert Robin?

Bel of stuur een e-mail naar onze online marketing expert Robin. Op werkdagen krijgt u altijd binnen 24 uur een reactie.